Edullinen yritysluotto tarpeen mukaisesti


Monet yritysluottopalvelut toimivat samankaltaisesti, ja siksi tämäkin artikkeli käsittelee yritysluoton perusasioita, mutta tarjoaa myös mahdollisuuden samantien hakea yritysluottoa.

Rahoitusta voi hankkia yrityksen tarpeisiin eri tavoin, joten miksi internetistä haettu nopea yrityslaina voisi olla kannattava vaihtoehto? Listasimme syitä, miksi yritykselle myönnetty laina voisi olla täydellinen ratkaisu pienyrityksen rahoitusongelmiin.

1. Nosta lainaa yhdellä napsautuksella 

Yritysluottotilin ansiosta hallitset rahoitustasi itse. Kirjaudu tilillesi, valitse tarvitsemasi summa ja nosta lainaa yhdellä napsautuksella. Niin helppoa se on!

2. Maksat vain siitä, mitä käytät 

Etkö tarvitse koko summaa kerralla? Ei hätää! Maksat korkoa ainoastaan käyttämästäsi summasta. 

3. Alemmat kuukausittaiset kulut

Perinteiseen yrityslainaan verrattuna yritysluoton kuukausikulut ovat yleensä huomattavasti alhaisemmat. Ja jos haluat maksaa luoton pois maksusuunnitelmaasi nopeammin, voit totta kai tehdä niin. 

4. Käytä maksamasi rahat uudelleen 

Jokaisen takaisinmaksun lainalyhennyksen osuus lisätään takaisin luottotilillesi, joten voit nostaa sen lainaksi uudelleen!

Täytä hakemus heti (se vaatii vain kolme napsautusta), niin lainaneuvoja ottaa sinuun yhteyttä ja kertoo lisää uudesta palvelustamme ja sen hyödyistä yrityksellesi. Täysin veloituksetta ja ilman sitoutumista. 

Oletko tehnyt firmallesi rahoitussuunnitelmaa – jos et olisiko nyt aika?

Rahoitussuunnitelma on yrityksen rahankäyttöä ja hankkimista koskeva suunnitelma. Siitä ilmenee muun muassa mistä yritys hankkii rahoitusta, kuinka paljon, mitä varten, kuinka pitkäksi aikaa ja millä maksu-aikataululla. 

Yrityksen rahoitussuunnitelma auttaa yritystä ja sen ulkopuolisia tahoja ymmärtämään yrityksen taloudellista tilannetta sekä nyt, että tulevaisuudessa. Rahoitussuunnitelma on hyvä tehdä jo yrityksen alkuvaiheessa liiketoimintasuunnitelman yhteydessä.

Monesti yrityksen alkuvaiheeseen kohdistuu huomattavasti enemmän kuluja, kuin myöhemmin yrityksen jo oltua toiminnassa. Näistä kuluja voivat olla esimerkiksi laitehankinnat, liiketilojen vuokraaminen sekä toimistokalusteet ja tarvikkeet. 

Usein voi mennä myös paljon aikaa siihen, että yrityksen liiketoiminta pystytään rahoittamaan tulorahoituksella. Siksi ennen yrityksen perustamista on syytä suunnitella yrityksen rahan käyttöä hyvinkin tarkkaan.

Tätä ennen yritys voi pyöriä esimerkiksi yrittäjän oman pääoman, yrityslainan sekä sijoittajien pääoman turvin. Yrityksen kasvaessa, sen laajentumiseen sitoutuu yleensä käyttöpääomaa. Toimiva rahoitussuunnitelmamalli on yritykselle todella tärkeä työkalu tulevaisuutta ajatellen.

Realistinen rahoituslaskelma helpottaa yritystä myös ulkopuolisen rahoituksen hakemisessa. Kun pankki tai muu yritykseen rahaa lainaava tai sijoittava taho on tietoinen yrityksen taloudellisesta suunnitelmasta, on yrityksen rahoitus helpompi järjestää.

CapitalBox antaa pienyrityksille niiden käyttöpääomaa lisäävää tasaerälainaa. Lainan määrä on 2 000 – 250 000 euroa, ja sen takaisinmaksuaika on jopa 24 kuukautta.

Voit hakea lainaa heti tästä, eikä se pelkkä hakeminen velvoita sinua hyväksymään yhtään saamaasi lainatarjousta.

Luoton hakeminen onnistuu kiireiseltäkin yrittäjältä

Kiireinen yrittäjä tuskin kaipaa omien töidensä lisäksi turhaa paperisotaa, kun helpommallakin pääsee. Tämän takia me Yritysluotolla emme vaadi lainan hakemiseen tilinpäätösdokumentaatiota ja yrityslainaa voi hakea helposti netissä juuri silloin kuin se yrittäjälle parhaiten sopii. Ei turhia tapaamisia pankissa, eikä ylimääräistä paperisotkua. Koulutetut asiantuntijamme tekevät lainapäätöksen aina yrityksen kokonaistilanteen perusteella, eikä esimerkiksi yrityksen ikä tai koko ole automaattisesti este lisärahoituksen saamiselle.

Lainan hakemista varten ei tarvita muuta kuin verkkopankkitunnukset sähköiseen allekirjoittamiseen, lainan vastuuhenkilöiden ja takaajan/takaajien sähköpostiosoitteet sekä yrityksen tilinumero, jolle laina maksetaan. Helppoa, yksinkertaista ja vaivatonta!


Muuta luettavaa muualta

Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit 2023 järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.