VOITOLLINEN VEDONLYÖNTI – MITKÄ OVAT SEN SALAT?


Voitollinen vedonlyönti on jokaisen betsaajan unelma, mutta miten siitä unelmasta voi tehdä totta? Mitkä ovat voitollisen vedonlyönnin salat?

Vedonlyönti on harrastuksena yksi maailman vanhimmista – ovathan ensimmäiset viitteet siitä olemassa jo ajalta reippaasti ennen ajanlaskun alkua. Se on myös äärimmäisen suosittu harrastus, mutta mitä, jos päämääränä onkin joku muu kuin vedonlyönti harrastuksena – sanotaan nyt vaikka voitollinen vedonlyönti?

Tässä artikkelissa tulemme perehtymään siihen, mitkä ovat ne salat voitollisen vedonlyönnin takana. Se voitaneen kuitenkin jo paljastaa, että mitenkään sormia napsauttamalla tämän harrastuksen kääntäminen pitkällä aikavälillä voitokkaaksi betsaamiseksi ei tapahdu sormia napsauttamalla, vaan se vaatii oikeasti työtä. Jos siis olet tosissasi sen suhteen, että haluat olla voittava betsaaja ja kenties jonain päivänä jopa ihan ammattilainen, mikä taas on oma lukunsa, niin sinun on oltava valmis käärimään niin sanotusti hihasi.

Pelikassan hallinta on kaiken A ja O

Ennen kuin lähdemme analysoimaan muita voitolliseen vedonlyöntiin liittyviä erittäin tärkeitä elementtejä, haluamme korostaa yhtä asiaa: pelikassan hallintaa.

Mikäli pelikassan hallintasi on huonoa, silloin voit unohtaa voittavan betsaamisen välittömästi. Toisin sanoen sinun tulee pelata jatkuvasti maltillisesti ja viisaasti, koko ajan pelikassasi koko huomioiden. Älä siis lähde lyömään sisään vetoja, joihin sinulla ei ole varaa, ja jätä järjettömät riskikohteet tai useiden kohteiden rekat välittömästi pois betsaamisestasi, sillä niillä et saa aikaan mitään muuta kuin mielipahaa ja pelikassan tyhjyyttä.

Oleellisena osana pelikassan hallintaan liittyy myös sana ”maltti”. Älä toisin sanoen lähde väkisin betsaamaan jotain kohteita, jos kyseiselle päivälle ei ole mitään järkevää tarjolla. Älä myöskään lyö vetoa sarjoista, tapahtumista tai liigoista, joista sinulla ei ole tuon taivaallista tietoa. Sen sijaan pelaa fiksusti ja maltilla, kontrolloiden koko ajan pelikassaasi.

Veikkausvihjeet ovat erinomainen tapa saavuttaa etulyöntiasema vedonlyöntiin. Löydät parhaat pitkävetovihjeet Vedonlyontiyhtiot.comilta!

Omatoiminen seuranta eli kirjanpito

Kun lyöt vetoa, sinulla saattaa olla jonkinlainen käsitys siitä, mitkä vedot ovat tuoneet muitakin numeroita pelitilillesi kuin vain pyöreätä nollaa, mutta tämä käsitys saattaa olla harhaanjohtava. Voit siis ajatella, että esimerkiksi Serie A ja siellä 1X2-kohteet ovat suurinta vahvuusaluettasi, mutta todellisuudessa näin ei kuitenkaan välttämättä ole, vaan olet saattanut luoda ympärillesi illuusion.

Jokaiselle voitollista vedonlyöntiä hamuavalle betsaajalle onkin äärimmäisen tärkeää se, että osana vedonlyöntiäsi ovat vieressä kököttävät kynä ja paperi – tai vaihtoehtoisesti jonkin elektronisen laitteen muistio. Toisin sanoen sinun tulee kirjata ylös lyömäsi vedot, sillä vain siten voit olla sataprosenttisen varma siitä, että tiedät, mitkä lajit ja liigat sekä minkä tyyliset kohteet ovat se sinun suurin vahvuutesi.

Tuohon seurantaan kannattaa kirjata jokaisen lyömäsi vedon osalta ainakin seuraavat asiat: kerroin, kohde, laji, ottelu/tapahtuma, panos, päivämäärä, sarja ja vedonlyöntiyhtiö, jossa löit vetosi. Kun kirjaat nämä asiat ylös, sinulla on jo erinomainen käry siitä, minkälaisten vetojen kohdalla pelikassasi on ottanut osumaa ja millaisissa tilanteissa se on lihonut.

Vedon positiivinen odotusarvo

Mitä ihmettä tarkoittaa sanakolmikko ”vedon positiivinen odotusarvo”? Se on oleellinen osa voittavaa vedonlyöntiä, sillä vedon positiivinen odotusarvo tarkoittaa pitkässä juoksussa rahaa, kunhan lyömäsi vedot noudattavat tiettyä linjausta.

No, miten sitten tähän vedon positiiviseen odotusarvoon oikein päästään käsiksi eli miten sellainen muodostetaan?

Kuvitellaan, että olet löytänyt joltain vedonlyöntisivustolta Ilves-SaiPa-otteluun houkuttelevan kertoimen kohteelle yli 5,5 maalia. Tuon sivuston tarjoama kerroin on 2,10. Olet haalinut kasaan kaiken tarjolla olevan relevantin tiedon tuohon kohteeseen liittyen, kenties käynyt tsekkaamassa ilmaiset vetovihjeet jostain luotettavasta lähteestä, tarkistanut joukkueiden kokoonpanot, penkonut tilastollista historiaa ja niin edelleen. Tämän penkomisen myötä näet olet muodostanut todennäköisyyden sille, että vetosi osuu ja uskot vedon osuvan 55-prosenttisesti.

Nyt sinulla on siis käsissäsi todennäköisyys vetosi osumiselle. Tuo prosenttiluku 55 muutetaan desimaaleiksi eli muotoon 0,55. Tuo desimaali kerrotaan betsisivuston tarjoamalla kertoimella eli suoritetaan kertolasku 0,55 x 2,10. Vastaukseksi saadaan 1,155 eli olet löytänyt ylikertoimen. Ylikerroin on löytynyt, jos tuon kertolaskun tulo on yli 1,00. Se siis tarkoittaa sitä, että pitkässä juoksussa, kun lyöt tällaisia kohteita ja vetoja, sanapari ”voitollinen vedonlyönti” toteutuu.

Kertoimet, single-kohteet ja kyllä – myös ne vedonlyöntibonukset

Kertoimet näyttelevät äärimmäisen tärkeää roolia voittavassa vedonlyönnissä. Jos toinen sivusto tarjoaa jollekin kohteelle kerrointa 2,00 ja toisella sivustolla saman kohteen kerroin on 2,20, niin silloin kannattaa tarttua ehdottomasti siihen tarjolla olevaan parempaan kertoimeen, sillä pitkässä juoksussa saatat menettää tuhansia, tuhansia ja vielä kerran tuhansia euroja puhtaasti sillä, ettet ole hyödyntänyt markkinatoppia eli tarjolla olevaa parasta mahdollista kerrointa.

Toinen äärimmäisen tärkeä seikka on se, miten monta kohdetta isket vedonlyöntikupongeillesi. Mikäli taot lapullesi rekan eli monta kohdetta samaan vetoon ja lähdet jahtaamaan jättimäisiä kertoimia, olet todella kaukana voitollisesta vedonlyönnistä. Keskity siis lähes poikkeuksetta pelaamaan single-kohteita.

Ja sitten ne vedonlyöntibonukset. Parhaat vedonlyöntibonukset tarjoavat uusille asiakkaille huikeita määriä ylimääräistä bonusrahaa, unohtamatta ilmaisvetoja ja riskittömiä vetoja. Voitollinen vedonlyönti onkin haastavaa erityisesti alkuvaiheessa, kun maltti saattaa olla koetuksella ja pelikassa on varsin pieni. Siksi siis kannattaa hyödyntää tarjolla olevat vedonlyöntibonukset eli bonusrahat, sillä ne mahdollistavat pelikassan huomattavasti nopeamman kasvattamisen.