SKVL palkitsi vuoden 2021 Parhaat 75-vuotisjuhlassa


Suomen suurin asunto- ja kiinteistökaupan verkosto SKVL eli Suomen Kiinteistönvälittäjät ry juhlisti 75-merkkivuottaan perjantaina Pörssitalolla ja Vanhalla ylioppilastalolla järjestetyssä gaalassa 12.11.2021

Vuoden parhaat 2021
Vuoden parhaat 2021

Tänä vuonna 75-vuotias Suomen Kiinteistönvälittäjät ry (SKVL) koostuu lähes 500 toimistosta ja lähes 1600 välittäjästä. Suomen suurin asuntokaupan verkosto SKVL palkitsee jäsentensä joukosta voittajat. Vuoden Parhaat valittiin tänäkin vuonna jäsenäänestyksellä.

Tänä vuonna valittiin voittajat kolmesta kategorista: Vuoden Välittäjä, Vuoden Markkinoija ja Vuoden Yritys.

Vuoden 2021 SKVL Kiinteistönvälittäjäksi valittiin Merja Kausto

Merja Kausto on Mikkeliläinen kiinteistönvälittäjä ja Mikkelin Kotijoukkueen yrittäjä. Merjalla on laaja koulutustausta ja kokemus alalta alkaen vuodesta 2009. Hän painottaa kiinteistönvälitysalalla koulutuksen tärkeyttä, sillä asiakkaan tulee pystyä luottamaan välittäjän ammattitaitoon. Merjan menestys perustuu läsnä olemiseen ja taitoon kuunnella asiakkaan pohjimmaiset tarpeet ja toiveet. Itä-Suomessa kohteiden myyntiajat voivat olla pitkiä, joten välittäjältä vaaditaan sitkeyttä ja kestävyyttä. Merja haluaa olla esikuva uusille välittäjille ja tehdä oman osansa sen eteen, että kiinteistönvälittäjien arvostus kasvaa jatkossakin.

Vuoden 2021 parhaaksi SKVL Kiinteistönvälitysyritykseksi valittiin Kiinteistönvälitys Enberg Oy LKV

Kiinteistönvälitys Enberg Oy LKV on vuonna 1993 perustettu Jyväskyläläinen yksityinen perheyritys. Välitystoiminta keskittyy Jyväskylän sekä Keski-Suomen alueelle. Toiminta yrityksessä perustuu vahvasti rehellisyyteen ja luottamukseen kiinteistönvälitysalalla. Pitkä historia ja ammattitaitoinen seitsemän henkinen henkilöstö ovat vahva osa yrityksen perustaa. Nykyaikaisuus, yksilöllisyys ja riippumattomuus ovat yrityksen toiminnan arvoja. Suomen Presidentti on myöntänyt yrityksen perustajalle, aikaisemmalle toimitusjohtajalle ja kiinteistönvälittäjälle Jari Enbergille kiinteistöneuvoksen arvon kesäkuussa 2021, nykyisin yrityksen toimitusjohtajana jatkaa hänen tyttärensä Erika Enberg.

Vuoden 2021 parhaaksi SKVL Markkinoijaksi valittiin Kiinteistönvälitys Otso LKV Oy

Kiinteistönvälitys Otso LKV Oy on vuonna 2020 perustettu porilainen yritys, joka syntyi kolmen kiinteistönvälittäjän halusta tehdä asioita paremmin ja omalla tavalla. Asiakaslähtöisyys ja joustavuus kuvaavat yrityksen tapaa toimia. Yrityksen henkilökuntaan kuuluu yhteensä 9 henkeä, markkinointivastaava, toimistovastaava ja seitsemän kiinteistönvälittäjää.

Yritykselle markkinoinnissa on tärkeintä oleminen ajan hermolla, joustavuus ja suunnitelmallisuus. Yrityksessä rohkeus näkyy halulla kokeilla uusia asioita ja tapoja markkinoida. Yritys käyttää markkinoinnissaan kanavina perinteisen digi- ja lehtimainonnan lisäksi sosiaalista mediaa. Tarkoituksena on saavuttaa eri kanavia hyödyntämällä laajasti ja paikallisesti monenlaisia sekä eri ikäisiä ihmisiä.

Vinkki

Yrittämisestä ja tulevaisuudesta kiinnostuneille vinkkinä kannattaa vähitellen alkaa tutustua myös kryptovaluuttoihin tai vähinkäänkin lohkoketjuteknologiaan, niin saatat huomata, että kyse on paljon enemmästä kuin vain bitcoineista.