Valmistaudu kesäkauteen ja valitse puutarhasi aurinkotuoli


Onko sinulla puutarha tai iso terassi? Jos on, kannattaa hyödyntää sen mahdollisuuksia luomalla mukava ja tyylikäs paikka rentoutua kesällä. Kun lämpötila on niin korkea, että voimme mielellämme maata ja ottaa aurinkoa suurimman osan päivästä, kannattaa ehdottomasti sijoittaa korkealaatuiseen aurinkotuoliin. 

Mihin on syytä kiinnittää huomiota ostosta tehdessä? Puutarhan aurinkovuoteita on saatavana monenlaisina malleina. Ottaen kuitenkin huomioon, että olet todennäköisesti etsimässä varustetta moneksi vuodeksi, sinun pitää tehdä oikea päätös. Tarkista muutama inspiroiva kohde, jotka olemme valinneet yhdessä asiantuntijatiimimme kanssa. 

Nykyaikaiset aurinkotuolit, eli mahdollisuus mukauttaa asetuksia

Aloitetaan rakenteesta, jota voimme liioittelematta kutsua ensiluokkaiseksi. Nämä ovat moderneja puutarhan aurinkotuoleja, joihin käyttäjät voivat mukauttaa yksilöllisiä asetuksia – makuuasennosta, puoli-istuma-asennon kautta aina istuma-asentoon. Ne tarjoavat mahdollisuuden säätää kulmia:

  •  polvilla, 
  •  vyötäröllä, 
  •  lannerangan, rintakehän ja kaulan alueella. 

Saamme myös tyynyjä, ja (mallista riippuen) suurin osa pinnoista on valmistettu herkästä muovista. Tämän seurauksena käyttäjät saavat tyydyttävän ilmanvaihto-, lämpötilan säätö- ja kosteudenpoistojärjestelmän. Se tekee ulkona vietetystä päivästä puhdasta nautintoa sinulle ja läheisillesi.

Hyvämaineisten jälleenmyyjien valikoimaan kuuluu myös innovatiivisia  puisia aurinkotuoleja, jotka ovat saatavilla on monina mielenkiintoisina kokoonpanoina. On kuitenkin syytä ostaa niihin patjat heille (jos ne eivät sisälly kokonaisuuteen). 

Pieni aurinkotuoli budjettiversiona

Kaikki tietävät, minkänäköisiä ovat tavalliset kokoontaitettavat puutarhan aurinkotuolit, joiden rakenne perustuu puisiin säleisiin ja istuin on suorakulmainen pala kestävää kangasta. Ne ovat tuotteita, joita voi kohdata baareissa, rannoilla tai jopa maauimaloissa. Kannattaako niitä pitää myös kotona? 

Totta kai. Ne sopivat täydellisesti hätäistuimiksi, jos vieraita on suunniteltua enemmän. Niiden tärkein etu on alhainen hinta ja kompakti koko taitettuna. Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, että useiden aurinkotuolien ostaminen ei sovi budjettiisi tai että niiden varastointi on ongelmallista. Lisäksi ne ovat mukavia (lyhyellä aikavälillä) ja kestäviä. 

Tiedätkö jo, kuinka valita puutarhaasi aurinkotuoli niin, että se vastaa täysin sinun, vuokralaittesi tai vieraittesi tarpeita? Toivomme vilpittömästi, että olemme onnistuneet vastaamaan useimpiin kysymyksiisi. Muista pyytää myymälän henkilökunnalta apua, jos sinulla on kysyttävää. He tietävät valikoimansa ja valitsevat odotuksiesi perusteella sinulle sopivan mallin.